Vabandame! Peale makse sooritamist viib error lehele. Tellimused tulevad läbi. Saad hallata oma tellimusi minu konto alt.

Search
Close this search box.

Looduslik kodulõhnastaja Mari 100ml

Kodulõhnastaja toob ruumi küpsete marjade võluva aroomi ja loob tujutõstva meeleolu. Looduslikud pulgad tagavad pideva lõhnavoo muutes su ümbruskonna marjadega täidetud paradiisiks.

Looduslik marjalõhnaline kodulõhnastaja põhineb eeterlikel õlidel ja muudel looduslikel koostisosadel, mistõttu on Mulieres ruumilõhnastaja ohutum ja keskkonnasõbralikum, kui sünteetilised lõhnaained. Hea valik neile, kes soovivad oma kodu lõhnastada looduslähedasel ja keskkonnasõbralikul viisil

25.49

Laos

Kirjeldus

KASUTAMINE

Eemaldage pudelilt kirsipuust kork ning sisemine kaitsekork, keerake kirsipuust kork tagasi pudelile ja asetage mustad puidust pulgad pudelisse. Vedelik imbub pulkadesse ja lõhn hakkab eralduma ööpäeva jooksul. Paigutage kodulõhnastaja kohta, kus õhk liigub – see tagab lõhna parema levimise ruumis. Eriline lõhn värskendab ja lõhnastab õhku, lõhna intensiivsust on võimalik reguleerida pulkade arvuga, kord nädalas keerake pulgad ümber. Kodulõhnastaja kestab keskmiselt 3 kuud.

Brand

Mulieres

Mulieres logo
Esimene ost -15%

Liitu VegePure perega 🥰

Ja ole kursis, kuidas hoolitseda enda eest võimalikult ohutult!