Search
Close this search box.
Tasuta transport al 49€!

Geelkreem noorele nahale – KLAAR Skin Mojito

Geelkreem Skin Mojito on innovatiivne kreem noorele nahale, mis põhineb puhtal Eesti rabaveel, tervendaval osjaekstraktil ja punavetikakompleksil.

See 99,5% looduslik nahahooldusvahend on kerge, niisutav ja omab värsket tsitruse ning mündi lõhna, mis teeb nahahoolduse nauditavaks.

Mojitolõhnaline geelkreem on rikastatud looduspuhta rabavee, osja- ja võililleekstraktiga, mis hooldavad noort ja probleemset nahka, samas kui punavetikaekstrakt parandab naha tekstuuri.

Niisutavate koostisosade nagu glütseriin ja betaiin kõrval sisaldab see toode ka furaanivaba bergamotiõli, mis on päikesekiirgusele ohutu ja ei ole fototoksiline, erinevalt teistest tsitruselistest õlidest.

Eeterlike õlide kasutamine tagab tõhusa hoolduse ja sobivuse kõikidele noortele nahatüüpidele. Eriti hästi sobib aknele kalduvale nahale.

Original price was: 20.00€.Current price is: 15.00€.

Description

KASUTAMINE

Kasuta eelnevalt rabatoonikuga puhastatud nahal hommikuti ja õhtuti.

KOOSTIS

Peat Water, Mentha Piperita Leaf Water, Aqua, Glycerin, Betaine, Dehydroxanthan Gum, Taraxacum Officinale (Dandelion) Extract, Equisetum Arvense Extract, Chondrus Crispus Extract, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Citrus Aurantifolia Oil, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Lithothamnium Calcarum Extract, Fragrance, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citral*, Linalool*, Limonene*

Brand

Turbliss

Eesti asub täpselt sellisel laiuskraadil, kus geoloogia ja ilmastikunähtuste koosmõjul on tuhandete aastate jooksul tekkinud eriline turbakiht, millest valmistatakse looduslikku kosmeetikat.
Esimene ost -15%

Liitu VegePure perega 🥰

Ja ole kursis, kuidas hoolitseda enda eest võimalikult ohutult!