Search
Close this search box.
Tasuta transport al 49€!

Öökreem Night vahetatava täitepudeliga 30ml

Ajal, mil sa magad, teeb rikkalik öökreem Night tõhusat tööd. See taastab, toidab ja niisutab su nahka sügavuti, ärgates näed välja puhanud ja värske.

Kreem ennetab ja aeglustab vananemise märke ning ergutab naha vereringet. See võimaldab nahal kiiremini uueneda ja nahale jõudvate kahjulike bakteritega tõhusamalt võidelda.

Öökreemis sisalduv aloe vera leevendab tõhusalt põletikke, kuivust ja allergiatest tingitud vaevusi.

Kreemis sisalduvate võimsate antioksüdantide furtsellaraani ja astaksantiini vananemisvastane ja sügavniisutav toime on kinnitust leidnud paljudes teadusuuringutes. Furtsellaraani saame Eesti vetes kasvanud vetikatest, astaksantiini teistest puhastest ja põhjamaistest meretaimedest.

Astaksantiin mõjub nahale otsekui looduslik doping. See tõhus antioksüdant suudab läbida rakumembraane, mõjutades nahka sügavuti. Niiskustase tasakaalustub ja enneaegne kortsukeste teke väheneb. Nahk on kaitstud UV-kiirguse ja vabade radikaalide rünnaku eest.

Naha struktuuri parandamiseks oleme kreemi lisanud taimset päritolu retinooli.

Parabeeni, silikooni ja sünteetiliste lõhna- ja värvaineteta.

Kreemi retsept on sündinud koostöös Tallinna Ülikooli Loodus- ja terviseteaduste instituudiga.

Nahatüüp: kombineeritud, normaalne, kuiv

Kuna kreem on vananemisvastane, sobib see kõigile alates 25 eluaastast.

✔️ Taastab ja toidab.

✔️ Rahustab ärritunud, allergilist ja põletikulist nahka.

✔️ Sügavniisutav

✔️ Ühtlustab nahatooni.

✔️ Ergutab vereringet – nahk muutub elastsemaks ja pringimaks.

✔️ Vananemisvastane

✔️ Sisaldab furtsellaraani, astaksantiini, retinooli, aloe verat, cacay-õli.

Kui kreem on otsa saanud, eemalda vana täitepudel ja asenda see uuega. Töötasime täitepudeli lahenduse välja selleks, et kreemi ökoloogiline jalajälg oleks võimalikult väike.

25.9534.90

Description

KASUTAMINE

Kreemi võib kasutada igapäevaselt üle kogu näo õhtul.

KOOSTIS

Aqua, Persea Gratissima oil (Organic Avocado oil), Prunus Armeniaca kernel oil (Organic Apricot kernel oil), Caryodendron Orinocense seed oil (Organic Cacay oil), Simmondsia Chinensis seed oil (Organic Jojoba oil), Cetearyl Olivate/Sorbitan Olivate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Aloe Barbadensis leaf.

98,9% koostisosadest on looduslikku päritolu.

20,9% koostisosadest on pärit mahepõllumajandusest.

Tootel on Ecocert COSMOS Natural sertifikaat.

Additional information

VALI

UUS, TÄITEPAKEND

Brand

Berrichi

Berrichi on Eesti looduskosmeetika, mille idee sai alguse selle looja Berit Joosepi enda nahaprobleemidest. Ta asus oma koduses köögis kreeme kokku segama võttes ainest taimeravi raamatutest ja vanaemade tarkustest. Kirglikust hobist kasvas midagi enamat pärast perereisi Balile, kui Beriti jaoks avanes vetikate maailm. Berrichi kreemid sündisid koostöös Tallinna Ülikooli Loodus- ja Tervisteaduste Instituudi teadlaste Rando Tuvikese, Marju Robali ja kogenud Berrichi nahaspetsialistidega. Kreemides kasutatud toimeaineid on põhjalikult uuritud ja testitud ning nende mõju on teaduslikult tõestatud.
Berrichi-logo
Esimene ost -15%

Liitu VegePure perega 🥰

Ja ole kursis, kuidas hoolitseda enda eest võimalikult ohutult!