Search
Close this search box.
Tasuta transport al 49€!

Näopuhastustoonik Toner 100ml

Looduslikud AHA-happed ja vetikatest saadud ekstrakt aitavad nahalt eemaldada surnud naharakud. See kiirendab naharakkude uuenemist, tulemuseks on ühtlane nahatoon ja särav jume. Sobib allergikutele.

Parabeeni, silikooni ja sünteetiliste lõhna- ja värvaineteta.

Toote retsept on sündinud koostöös Tallinna Ülikooli Loodus- ja terviseteaduste instituudiga.

✔️ Eemaldab kogu mustuse, üleliigse rasu ja surnud naharakud.

✔️ Vähendab pigmendilaike.

✔️ Silub ja vähendab naha karedust.

✔️ Kiirendab rakkude uuenemist.

✔️ Annab ühtlase nahatooni ja särava jume.

24.20

Kirjeldus

KASUTAMINE

Kanna toonik vatipadjale ning puhasta nägu, kael ja dekoltee. Väldi silmaümbrust.

KOOSTIS

Aqua, Propanediol, Citric Acid, Lactic Acid, Tartaric Acid, Glucose, Acer Saccharum Extract, Citrus Limon Peel Oil, Glycerin, Mentha Piperita Leaf Extract, Sodium Benzoate, Microcitrus Australasica Fruit Extract, Heptyl Glucoside, Sodium hydroxide, Capryloyl/Caproyl/Anhydro, Methyl Glucamide/Heptyl Glucoside, Potassium Sorbate, Furcellaria Lumbricalis Extract. 99,7% natural origin of total, 0,08% petrochemical moieties. COSMOS NATURAL certified by Ecocert. Greenlife according to COSMOS standard.

 

Brand

Berrichi

Berrichi on Eesti looduskosmeetika, mille idee sai alguse selle looja Berit Joosepi enda nahaprobleemidest. Ta asus oma koduses köögis kreeme kokku segama võttes ainest taimeravi raamatutest ja vanaemade tarkustest. Kirglikust hobist kasvas midagi enamat pärast perereisi Balile, kui Beriti jaoks avanes vetikate maailm. Berrichi kreemid sündisid koostöös Tallinna Ülikooli Loodus- ja Tervisteaduste Instituudi teadlaste Rando Tuvikese, Marju Robali ja kogenud Berrichi nahaspetsialistidega. Kreemides kasutatud toimeaineid on põhjalikult uuritud ja testitud ning nende mõju on teaduslikult tõestatud.
Berrichi-logo
Esimene ost -15%

Liitu VegePure perega 🥰

Ja ole kursis, kuidas hoolitseda enda eest võimalikult ohutult!